, , ,

KAKADU (M | L | XL) -rottinkivarjostin, musta

219,00 349,00 

 

Koko M:
halk. 55 cm, k 40 cm

Koko L:
halk. n. 65 cm, k 50 cm

Koko XL:
halk. 80 cm, k 50 cm

Materiaali: rottinki, musta

Ripustusjohto myydään erikseen, ks. valaisintarvikkeet 
____

UUTUUSVÄRI MUSTA
____

Hämmästyksen henkäys kuuluu poikkeuksetta asiakkaidemme suusta, kun he näkevät Kakadu-varjostimen suuressa koossa ensimmäisen kerran. Viimeistellysti punottu kauniin symmetrinen varjostin on näyttävä näky. Kevyen luonnonmateriaalin käyttäminen varjostimen valmistukseen sopii loistavasti, kun suunnitellaan suuria kokoja. Lopputulos on isoista mitoista huolimatta keveä ja painoltaan kevyt – upea käsityön taidonnäyte tilaan kuin tilaan, jossa näyttävyyttä kaivataan hiukan enemmän. Pienempi M-koko taas on loistovalinta silloin, kun tila on rajallinen tai esim. alapuolella oleva kaluste pienehkö.

Kakadun kuten muutkin varjostimemme valmistaa oma pienyrittäjien tiimimme Indonesian saarilla. Myös Kakadu sai alkunsa luonnoksesta, josta saimme nähtäväksi ensin yhden mallikappaleen ja sen jälkeen pienen ensierän. Nyt suosittu Kakadu on päässyt pysyvästi varastovalikoimaamme.

Jos harkitset kokojen välillä, toimii L hyvin esim. keskivertokokoisen ruokapöydän päällä (pöydän mitat alk. 180×90 cm). XL vaatii alapuolelleen 6-8 hengen pöydän ja sopii mainiosti myös keskelle kattoa ripustettavaksi kun korkeutta on hiukan tavallista enemmän.

Suunnittelu: B. Living / Silja Juonala

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
M: 56x56x46 cm
L: 70x70x50 cm
XL: 83x83x50 cm

Tuotetunnus (SKU): PL042B Osastot: , , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.

Koko

M, L, XL