SUURI

KESÄALE -22%

Oma maa mansikka muu maa mustikka. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan. Niin totta! Nyt rakennetaan omasta kodista kesän lomakeidas.

Koodilla SUMMER22 saat -22% alennuksen ostoksistasi verkkokaupassamme. Koodi syötetään kuponkikenttään ostoskorissa, ja alennus lasketaan automaattisesti.

SUMMER BUCKET LIST

”Kerää kesäherkut koriin ja lähde piknikille.” B. Livingin oma kesän ajan puuhalista on täällä! Kun tilaat tuotteen, saat ’summer bucket listin’ lähetyksen mukana.

B. Living nähdään myös kesän asuntomessuilla Naantalissa 15.7.-14.8. Nappaa talteen oma kesäpuuhalistasi kohteista, joissa rottinkivalaisimiamme on esillä, tai messurannan Naantali-shopista.

TUNNETKO JO MEIDÄT?

Jokainen B. Living -kappale on uniikki ja omalla tavallaan erityinen, katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Haluamme tarjota tuotteita, joilla luodaan aivan ainutlaatuisia tunnelmia, mieleenpainuvia hetkiä kodeissa ja kuppiloissa.

Vuoden 2020 alusta olemme kasvattaneet valikoimamme Suomen suurimmaksi rottinkivalaisinmallistoksi. Tärkein tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas, ja parasta on, kun saamme ylittää odotuksia.

Mallistomme on suomalais-indonesialaista yhteistyötä suunnittelusta valmistukseen. Varastomme on Raisiossa, josta verkkokauppatilaukset lähetetään eri puolille Suomea ja nyt myös Eurooppaa. Tule poikkeamaan! Olemme ihan Naantalin asuntomessujen naapurissa.

 

KUN MIETITYTTÄÄ, KATSO VINKIT JA KYSY NEUVOA!

#1

VÄRI
Luonnollinen rottinki, särmikäs musta vai ajaton valkoinen? Valintaan vaikuttaa ennen kaikkea tilan muu värimaailma. Luonnollinen rottinginsävy pehmentää pelkistettyä sisustusta ja ”kovia pintoja”, kun taas musta tai valkoinen varjostin voi olla toivottu kontrasti puupintoja vasten. 

#2

KOKO
Tuleeko varjostin ripustettavaksi kalusteen yläpuolelle vai pitääkö sen alta päästä kulkemaan? Voit lähteä laskemaan sopivaa kokoa katosta alaspäin: huonekorkeus – kattokuppi ja johdon pituus (min. 25 cm) – varjostimen korkeus = varjostimen alareunan ja lattian välinen matka

#3

RIPUSTUSKORKEUS
Ruokapöydän yläpuolelle ripustettaessa sopiva valaisimen korkeus pöytäpinnasta on noin 65-75 cm. Suurempi varjostin saa olla hiukan ylempänä ja pienempi vastaavasti alempana. Keskellä kattoa valaisimen voi ripustaa tarvittaessa hyvin lähellekin kattopintaa. Johtoa on kuitenkin hyvä jäädä näkyviin min. 15-20 cm + kattokuppi.

#4

POLTTIMO
Kirkaslasinen led-pallopolttimo on rottinkivarjostimiin kaunis valinta. S-koon varjostimissa toimii normaali polttimokoko, M- ja L-koon varjostimissa noin halk. 95 mm ja XL-koon varjostimissa 95-125 mm. Polttimon tehon valintaan vaikuttaa käyttötarkoitus ja toivottu tunnelma. Yleisvalolta vaaditaan normaalisti minimissään alkaen 6W (470 lm) valoteho.