fbpx

Palautukset

Hups vikavalinta, miten palautan?

Toiveenamme on, että ostoksesi osuu nappiin, ja autamme tarvittaessa ennen tilausta tekemään oikean valinnan esim. valaisinkokojen välillä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset tukea päätöksenteossa. Jos valinta ei harkinnasta huolimatta ollut oikea, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 vrk:n kuluessa. Edellytyksenä on, että tuote on käyttämätön ja se on pakkauslaatikoineen moitteettomassa kunnossa. 

Muista pakata tuote niin hyvin, ettei se vaurioidu matkan varrella. Palautettavan tuotteen alkuperäispakkauksen on oltava ehjä ja siisti. Palautus on tällöin sinulle maksuton. Pölkkyjakkaroiden ja sivupöytien kohdalla riittää, että tuote on palautusta varten pakattu kuljetuksen kestävästi alkuperäistä vastaavalla tavalla. 

Tilaa osoitekortti

Ota aina ennen palautusta meihin yhteyttä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Viestistä tulee ilmetä palautettavien tuotteiden nimet ja määrät sekä palautuksen syy tai mahdollinen reklamaation aihe. Lähetämme sähköpostiisi valmiin osoitekortin tuotteen palauttamista varten. Palautus on tällöin sinulle maksuton. 

Teippaa tai liimaa osoitekortti paketin päälle ja vie palautus pakettisi toimittaneen kuljetusliikkeen toimipisteeseen (posti tai Matkahuolto). Pyydä kuitti lähetyksellesi.

Voit palauttaa tuotteen myös suoraan varastollemme. Varmistathan kuitenkin aina etukäteen, että varastolla ollaan paikalla.

B.Living
Vesilaitoksentie 6, varasto 19
21200 Raisio
p. 050 5904891

Palauttaminen vaihe vaiheelta

  1.  Tilaa osoitekortti palautusta varten osoittesta info@b-living.fi. Kerro viestissä tilausnumero ja palautettavat tuotteet sekä palautuksen syy.

  2.  Vastaamme yleensä oikopäätä, ja saat paluuviestissä sähköpostiisi tulostettavan osoitekortin. Teippaa tai liimaa se paketin päälle. Palautus on sinulle maksuton.

  3.  Huolehdithan tuotteen huolellisesta pakkaamisesta.

  4.  Toimita paketti postiin tai Matkahuoltoon saamasi ohjeen mukaan. Muista pyytää tosite palautuksellesi. Just in case.

  5.  Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksen, siirtyy maksu palautukseen Paytrail-maksunvälittäjän kautta omaa maksutapaasi käyttäen. Siirto vie normaalisti 1-3 pankkipäivää, ja maksajana näkyy Paytrail.

  6.  Jos palautuksesta on mitä tahansa kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!