fbpx

Miten palautan?

Toivomme tuotteemme miellyttävän Sinua ja autamme tarvittaessa ennen tilausta tekemään oikean valinnan mm. eri valaisinkokojen välillä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset tukea päätöksenteossa. Jos valinta ei harkinnasta huolimatta osunut nappiin, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 vrk:n kuluessa edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja se on pakkauslaatikoineen moitteettomassa kunnossa. Huolehdithan, että myös mahdolliset tuotelaput ja asennusohjeet ovat palautettavan tuotteen mukana. Muista pakata tuote niin hyvin, ettei se vaurioidu matkan varrella. Palautettavan tuotteen alkuperäispakkauksen on oltava ehjä ja siisti. Palautus on tällöin Sinulle maksuton. Pölkkyjakkaroiden ja sivupöytien kohdalla riittää, että tuote on palautusta varten pakattu kuljetuksen kestävästi alkuperäistä vastaavalla tavalla. 

OTA AINA ENNEN PALAUTUSTA YHTEYTTÄ MEIHIN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA. Viestistä tulee ilmetä palautettavien tuotteiden nimet ja määrät sekä palautuksen syy tai mahdollinen reklamaation aihe. Lähetämme Sinulle paluupostissa valmiin osoitekortin tuotteen palauttamista varten. Liimaa osoitekortti paketin päälle ja vie palautus pakettisi toimittaneen kuljetusliikkeen toimipisteeseen (posti tai Matkahuolto). Pyydä kuitti lähetyksellesi.

Palautusosoite:
B. Living | Sisustustoimisto Bellava
Lehtokertunkatu 19
21210 Raisio

Voit palauttaa tuotteen myös suoraan varastollemme. Sovi ajankohdasta etukäteen, sillä varastomme on auki rajoitetusti.
B.Living
Vesilaitoksentie 6, varasto 19
20100 Raisio

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, ota meihin yhteyttä saadaksesi osoitekortin palautusta varten. Tee sen jälkeen uusi tilaus verkkokaupan kautta.