Synttäriale -20%

Viime lokakuussa oli yrittäjälle ainutlaatuinen hetki päästä näkemään ja testaamaan miten lampunvalmistus Indonesiassa sujuu. Nyt helmikuussa vietämme B. Livingin 4-vuotissynttäreitä, ja saat koko malliston varastotuotteista 20%:n alennuksen kupongilla BLIVING4. 

Alekuponki: BLIVING4

* Kampanja koskee varastotuotteita ja on voimassa helmikuun loppuun.

Lue alta täsmävinkkimme oikean varjostinkoon valintaan!

Koko muuttuu ja tunnelma sen mukana

Monista varjostinmalleistamme on saatavilla useita eri kokoja. Otetaanpa esimerkiksi Inala, ja näet miten tunnelma muuttuu kokoa vaihtamalla.

Inala L
(halk. 70, k 50)

Inala M
(halk. 55, k 40)

Inala S
(halk. 40, k 28)

Muutama nyrkkisääntö

VARJOSTIMEN KOKO
Rottinkivarjostin on ilmeeltään ilmava ja kevyt. Kun pohdit kahden varjostinkoon välillä, tartu suurempaan. Parempi hiukan ylisuuri kuin alimitoitettu. Otetaan jälleen esimerkiksi kuvien Inala. L-koko toimii ruokapöydän yläpuolella, kun pöydällä on mittaa 180 cm tai enemmän. L-koko on oikea valinta myös minkä tahansa keskikokoisen makuuhuoneen kattoon sängyn yläpuolelle. M-koko taas on perusvarma valinta mihin tahansa kodin keskikokoiseen tilaan makuuhuoneista keittiöihin.

RIPUSTUSKORKEUS
Jos valaisin sijoitetaan keskelle kattoa niin, että se alta on päästävä liikkumaan, on mitoitus tärkeää. Laske yhteen varjostimen korkeusmitta ja min. 25 cm johtoa/kattokuppia varten. Tähän korkeuteen tulee sijoittumaan valaisimesi alareuna katosta laskettuna. 

Jotkin ovaalit mallit (esim. Noosan ja Kareelan) voi ripustaa hyvin lähelle kattoa, ja silloin lyhyempikin johdonpituus tarpeen vaatiessa riittää.

RIPUSTUSKORKEUS PÖYDÄN YLÄPUOLELLA
Pöydän yläpuolella valaisimen sopiva ripustuskorkeus on noin 65-75 cm pöytäpinnasta. Suuren valaisimen voi sijoittaa ylemmäs ja pienen vastaavasti alemmas.

POLTTIMO JA VARJOT
Kun valitset ison varjostimen, saa myös polttimo olla iso. Kaikkiin M-kokoa suurempiin varjostimiin kannattaa valita halkaisijaltaan alk. 9 cm:n polttimo, XL-kokoon 12,5 cm. Jos et halua varjostimen jättävän seinille varjoja, valitse opaalilasinen polttimo, jossa on riittävästi valotehoa (led alk. noin 9W).

Bindi S-M-L-XL
103,20-287,20 (norm. 129-359,-)

Inala S-M-L
159,20-273,60 (norm. 199-342,-)

Mareeba S-M-L-XL
135,20-295,20 (norm. 169-369,-)

Mareeba S-M-L-XL musta
135,20-295,20 (norm. 169-369,-)

Karri ‘carved’
223,20 (norm. 279,-)

Wave L
207,20 (norm. 259,-)

Sattumistako kaikki alkoi?

Se että kohteeksi valikoitui Indonesia ei ollut sattumaa. Sen sijaan se, että lomamatkalla autonkuljettaja ajoi käsityöpajojen ohi, puolestaan oli. Visio syntyi sisustusyrittäjän mielessä likipitäen heti. Seurasi pian uusia käyntejä pajoilla, ja ensimmäinen raakile liiketoimintasuunnitelmasta kirjattiin puhelimen muistioon jo taksin takapenkillä. Kaikki oli kuitenkin tyssätä kielimuuriin ja mallikappaleiden toimituksen vaikeuteen.

Yritteliäisyydellä mallit lopulta saivat alkunsa, ja ajatus verkkokaupan perustamisesta vahvistui. Nyt helmikuussa juhlimme B. Livingin 4-vuotissynttäreitä! Todelliset juhlasankarit löytyvät Indonesiasta; taitavat ja palvelualttiit käsityöyrittäjät, joiden työmoraali vastaa suomalaista sisua, ja kädenjälki kestää tarkimmankin tarkastelun.

Lue koko tarina

Me autamme!

Iskikö valinnanvaikeus? Ainakaan koon päättäminen ei ole välttämättä ollenkaan yksinkertainen juttu. Soita tai laita viesti, ja autamme mielellämme. Monesti riittää kun kerrot tulevan sijoituspaikan, huonekorkeuden ja esim. alla olevan pöydän mitat, ja pystymme vinkkaamaan mikä koko toimii!