fbpx

TOIMITUKSET ALKAEN 0,-

NOUTO VARASTOLTAMME 0 €,
sis. yllätyslahjan!

Olet aina tervetullut noutamaan tilauksesi varastoltamme Raisiosta! Näet samalla, mitä muuta mallistomme tarjoaa, ja saat mukaasi herkullisen yllätyslahjan.

Varastomme on auki sopimuksen mukaan. Jos olet valinnut toimitustavaksi noudon, otamme yhteyttä ajankohdan sopimiseksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. 

VARASTON OSOITE: 
Vesilaitoksentie 6, varasto 19, RAISIO 
(ohikulkutien varressa ostoskeskus Myllyä ”vastapäätä”)

TOIMITUS NOUTOPISTEESEEN 0 €

Hyödynnä etu marras-joulukuun tilauksissa! Toimitus veloituksetta, kun noudat tilaamasi tuotteet Postin tai Matkahuollon noutopisteestä. Kuljetusliike määräytyy laatikkokoon mukaan, ja saat viestin, kun tilauksesi on noudettavissa.

Huomioithan, että etenkin L- ja XL-koon varjostimien laatikkokoot ovat suuria. Tarkista laatikon mitat tuotetiedoista ja mittaa etukäteen autosi takaluukun tilavuus!

TOIMITUS KOTIIN 10 €

Loppuvuoden etuna saat tilauksesi kotiintoimitettuna edulliseen 10 euron hintaan. Hinta on sama riippumatta paketin koosta tai painosta. Kotiintoimituksissa sinuun ollaan etukäteen yhteydessä jakeluajankohdan sopimiseksi. 

Kotiintoimitus on hyvä valinta etenkin suuriin L- ja XL-koon valaisintilauksiin ja painaviin puujakkaratoimituksiin.

Hinnasto on päivitetty 29.10.2021 ja hintaetu on voimassa vuoden 2021 loppuun.

MUUTAMA SANA TILAAMISESTA

Otamme tilauksia vastaan pääsääntöisesti verkkokauppamme välityksellä. Jos Sinulla on kysyttävää tuotteesta ennen tilausta, annamme mielellämme lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse ja autamme mm. oikean valaisinkoon valinnassa. Halutessasi voit myös varata ajan Raision varastollemme katsomaan tuotteita ennen ostopäätöstä.

Tuotteet ovat uniikkeja, ja erityisesti puujakkaroissa on kappalekohtaisia eroja mm. puunsyykuvioista johtuen. Voit halutessasi pyytää lisäkuvia ennen tilausta ja pääset valitsemaan oman kappaleesi.