fbpx

AKUNA

249,00 

halk. 36/28 cm, k 48 cm
suar, käsittelemätön

Majesteettinen Akuna-jakkara, jota myös shakkipelin ’torniksi’ voisi kutsua, on työstetty yhdestä puupölkystä. Se löytää paikkansa niin sivupöytänä olohuoneessa, yöpöytänä makuuhuoneessa kuin yksittäisenä istahduspaikkana eteisessä tai keittiön kulmassa.

Luonnonvärisissä Akuna-jakkaroissa on ulkonäössä suuriakin kappalekohtaisia eroja ja voimakasta värivaihtelua. Halutessasi voit pyytää meitä lähettämään kuvia tuotteista, ja varaamme sinulle haluamasi.

Tuotteen nimi AKUNA on Australian aboriginaalien kieltä ja tarkoittaa seuraamista.

Toimitusaika: 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST002 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.