BALLARAT

249,00 

 

Halk. n. 35, korkeus n. 45 cm
Materiaali: suar, käsittelemätön

___
ODOTAMME UUTTA ERÄÄ!
___

Suosittu Ballarat-jakkaramme on palaamassa varastoon. Täydellisen symmetrinen käsinsorvattu jakkara on muiden puutuotteidemme tavoin valmistettu yhdestä puukappaleesta ilman liitoksia.

Jakkaran nimi Ballarat on Australian aboriginaalien kieltä ja tarkoittaa osuvasti levähdyspaikkaa, mutta toimii jakkara myös oivallisena pikkupöytänä sohvanvieressä tai yöpöytänä makuuhuoneessa.

Toimitusaika:

Kuinkas kävikään, Ballarat pääsi loppumaan varastostamme, mutta ei hätää; uusi erä jakkaroita on parhaillaan työn alla! Sadekausi Indonesiassa on päättynyt, ja pölkkyjakkaroiden luonnollinen kuivuminen saadaan käyntiin jo ennen rahtia.

Kutakin mallia saapuu rajoitettu erä. Ennakkomyynti on nyt avattu, ja voit varata oman kappaleesi.

Arvioitu saapumisaika: heinäkuu 2023

Tuotetunnus (SKU): ST003 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.