BALLARAT RUSTIC | musta

269,00 

 

Halk. n. 35, korkeus n. 45 cm
Materiaali: suar, musta pintakäsittely

____

Pölkkyjakkaran Rustic-käsittely on jotakin aivan uutta. Puupinta on työstetty niin, että puunsyykuviot tulevat erityisen kauniisti esiin. Kun perinteinen Ballarat on hiottu viimeistä piirtoa myöten, on Ballarat Rusticin pinnassa taas aavistus enemmän luonnetta.

Täydellisen symmetrinen käsinsorvattu jakkara on muiden puutuotteidemme tavoin valmistettu yhdestä puukappaleesta ilman liitoksia. Nimi Ballarat on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja tarkoittaa levähdyspaikkaa.

Toimitusaika: noin 7-10 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST003R-B Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.