fbpx

BELLARA (S | M) PEARLS

189,00 249,00 

Koko S: halk. 36 cm, k 42 cm
Koko M: halk. 50 cm, k 55 cm
Materiaali: rottinki, käsittelemätön puu

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
Iloisia uutisia; nyt myös ihastuttava Bellara on saatavilla puuhelminauhalla viimeisteltynä. Bellara ’Pearls’ on mitä iloisin ilmestys erilaisissa ripustuksissa; ruokapöydän tai sohvapöydän päällä, makuuhuoneessa yöpöydän yläpuolella, lastenhuoneen katossa jne. Kahta eri kokoa yhdistämällä saat luotua hauskan kahden tai kolmen valaisimen ryhmän.

Puuhelmiä on saatavilla luonnonväristen lisäksi myös mustina ja valkoisina. Kysy lisätietoa: info@b-living.fi

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living, ja se on valmistettu suomalais-indonesialaisena yhteistyönä. Tuotteen eksoottinen nimi Bellara on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja samalla nimellä tunnetaan esikaupunki Queenslandin osavaltiossa Pohjois-Australiassa. Tulevaisuuden toivelistalle sekin!

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Poista
Tuotetunnus (SKU): PL029 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

S, M