, , ,

Bondi (M) valkaistu [tämä kappale]

235,00 

Varjostimen halk. 50 cm, h 50 cm
Materiaali: rottinki (kuultomaalattu/valkaistu)

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.
____

UUTTA | Sävy, jota olet kenties odottanut! Suositusta Bondi-rottinkivarjostimesta on nyt saatavilla ensikappale valkaistussa rottingin sävyssä. Valkaistu rottinki sopii yhteen kohdin valkovahattujen  puupintojen kanssa (mm. valkaistu tammi).

Bondin pelkistetty ja ajaton muotokieli toimii niin modernissa kuin pelkistetymmässä sisustuksessa. Varjostin löytää paikkansa niin ruokapöydän yläpuolelta kuin lastenhuoneen tai makuuhuoneen katosta.

Vinkki: Varjostimeen sopii kooltaan hiukan tavallista suurempi polttimo (halk. noin 9 cm). Testaa vaihtoehtoja oikean tunnelman löytämiseksi: Tehokkaamalla ja opaalilasisella polttimolla siivilöityy valo tasaisesti varjostimen läpi. Kirkaslasinen ja heikkotehoisempi polttimo voi jättää seinäpinnoille varjostimen muodostamia tunnelmallisia varjoja.

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL010M-BD Osastot: , , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.