fbpx
Ale!

BONDI (M | XL) valkoinen

188,00 287,00 

Koko M: halk. 50 cm, k 50 cm
Koko XL: halk. 70 cm, k 70 cm

Ripustusjohto myydään erikseen.

___

Bondi [bond-eye] on saanut mallistossamme kestosuosikin aseman ja on nyt saatavilla myös valkoisena M- ja XL-koossa. Bondin minimalistinen muotokieli mahdollistaa eri kokojen käyttämisen samassa tilassa. Esim. koko XL toimii loistavasti korkeassa tilassa joko yksin tai ryhmänä pienempien varjostimien kanssa.

Valkoinen Bondi pääsee parhaiten oikeuksiinsa värillisiä tai puisia seinäpintoja vasten. Valkoisen lisäksi Bondi on saatavilla mustana ja luonnonvärisenä (kokojen saatavuus vaihtelee).

Bondi-valaisin on B. Livingin omaa suunnittelua. Valaisimen nimi on Australian aboriginaalien kieltä ja tarkoittaa ”kivien yli kuohuvaa vettä” eli yksinkertaisemmin sanottuna koskea.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
M: 56x56x66 cm
L: 71x71x83 cm

Tuotetunnus (SKU): PL010-W Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

M, XL