fbpx
Ale!

Bondi-pöytävalaisimen varjostin

65,00 

Varjostimen halk. 33 cm, k 36 cm
Materiaali: rottinki
Valaisimen jalka myydään erikseen.

[POISTOTUOTE -50%]

Luo yhtenäinen valaisinkokonaisuus Bondi-tuoteperheellä, josta löytyvät sekä riippuvalaisimet että pöytä- ja jalkavalaisimiin sopivat varjostimet.

Pöytävalaisimen varjostin on yhdistettävissä mihin tahansa lampunjalkaan, jossa lampunpitimen kierreosan halkaisija on 40 mm.  Tähän sopii mm. Umagen valmistama Champagne-jalka, joka myydään kaupassamme lisävarusteena  tuoteryhmässä ’Valaisintarvikkeet’.

Bondi-varjostimet on B. Livingin suunnittelua, ja Bondi Beach ja muut valtamerirannat ovat olleet valaisimen synnyssä erityisenä inspiraationlähteenä. On Bondilla toinenkin merkitys kuin olla kutsumanimenä yhdelle maailman kuuluisimmista rannoista; Australian alkuasukkaiden keskuudessa se merkitsee ”kivien yli kuohuvaa vettä” (water breaking over the rocks), joten olkoon  valaisin lempinimeltään suomalaisittain ’koski’.

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TL011 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.