fbpx

Bondi-pöytävalaisimen varjostin

129,00 

Varjostimen halk./diameter: 33 cm, h 36 cm
Materiaali/material: rottinki/rattan
Valaisimen jalka myydään erikseen / Table stand sold separately
____

Uutuus | Bondi-pöytävalaisin on siro ja luonnonkaunis tunnelmanluoja. Pöytävalaisimen varjostin on suunniteltu yhteensopivaksi tanskalaisen Umagen valmistaman Champagne-jalan tai Tripod-jalustan kanssa.  Jalka ja jalusta myydään kaupassamme lisävarusteena, ja löydät ne tuoteryhmästä ’Valaisintarvikkeet’.

Uusi rottinkivalaisinmallimme Bondi [bond-eye] muodostaa kokonaisen valaisimien tuoteperheen, johon kuuluu riippuvalaisimia neljässä eri koossa (S-XL) sekä lattia- ja pöytävalaisimet. Bondin minimalistinen muotokieli mahdollistaa useiden eri kokojen käyttämisen samassa tilassa.

Bondi-varjostimet on B. Livingin suunnittelua, ja Bondi Beach ja muut valtamerirannat ovat olleet valaisimen synnyssä erityisenä inspiraationlähteenä. On Bondilla toinenkin merkitys kuin olla kutsumanimenä yhdelle maailman kuuluisimmista rannoista; Australian alkuasukkaiden keskuudessa se merkitsee ”kivien yli kuohuvaa vettä” (water breaking over the rocks), joten olkoon  valaisin lempinimeltään suomalaisittain ’koski’.

Toimitusaika: n. 3-5 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): TL011 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.