BOOMERANG-jakkara (#1)

249,00 

halk. 43x33x46 cm
suar, kevyesti valkaistu

UUTTA | Hän on nimeltään Boomerang. Hän jos kuka on täydellisen uniikki ja ainoa laatuaan. Hänet on vuoltu puupölkystä, joka mukailee puunrungon luonnollista muotoa.

Jokainen Boomerang-tuotenimellä myyntiin tuleva kappale on uniikki, ja sillä on oma muotonsa, ilmeensä ja luonteensa. Boomerang on luonnon taidetta. Se pysäyttää.

Boomerangin on valmistanut puuseppä Indonesiassa. Puumateriaali on suar, joka on aikoinaan Indonesiaan viljelyspuuksi levinnyt lajike. Tuotteet matkaavat pienyrittäjien pajoilta suoraan varastollemme Raisiossa – ilman välikäsiä.

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST033-1 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.