BUNDA (M) [mallikappale]

199,00 

Halk. 50 cm, k 60 cm
Rottinki, vaalea sävy
Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___

Uutuusvarjostin Bunda M-koossa on yksi Nordic-mallistomme mallikappaleista, ainoa laatuaan, ja nyt saatavilla edullisesti S-koon hinnalla.

Bunda on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee haukkaa. Tässä muodoltaan yksinkertaisessa varjostimessa pääosassa on upean viimeistelty kädenjälki. Varjostimen rottinki on sävyltään lähellä vaaleaa koivunsävyä.

Rottinki on punottu tiiviisti metallisen rungon ympärille. Valo kohdistuu tässä varjostimessa enimmäkseen alaspäin, ja valaisin sopiikin mainiosti pöydän yläpuolelle ripustettavaksi. Nordic-tuoteryhmän eri varjostinmallit ja -koot toimivat mainiosti myös ryhmänä, jolloin saat valaisimiltasi lisää näyttävyyttä myös suurempaan tilaan.

Bunda-varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living.

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL033M-1 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.