BUNJI | hiilletty musta

259,00 

halk. 32 cm, k 45 cm
suar, polttokäsittely, top coat

UUTUUS – Vanha tuttu Bunji-jakkara nyt hiilletyllä pinnalla!

Katso lähikuvat ja ihastu; Bunji-jakkaran pinta on hiilletty polttotekniikalla, mikä antaa puulle upean mustanpuhuvan ja silkinhimmeän pinnan. Pinta on viimeistelty topcoatilla, ja se on pyyhisttävissä ja puhdistettavissa tavallisen massiivipuukalusteen tapaan.

Puun hiiltäminen ’Shou Sugi Ban’ on Japanista peräisin oleva menetelmä. Puuta hiiltämällä saadaan kosteutta, homeita ja lahoa hyvin kestävä pinta. Tekniikkaa on käytetty Japanissa vuosisatoja kohteissa, joilta vaaditaan äärimmäistä säänkestävyyttä. Käsittely on pikkuhiljaa yleistymässä  julkisivuverhouksissa myös Suomessa – ja mikä ettei myös sisäkalusteissa!

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST001C Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.