BUNJI | musta

269,00 

 

halk. 32 cm, k 45 cm
suar, musta öljyvaha

___
ODOTAMME UUTTA ERÄÄ!
___

Sympaattinen jakkaramme Bunji muistuttaa erehdyttävästi jotakin kuohuvaan liittyvää. Korkinmallinen pölkky ajaa istuimen virkaa, kun ystäviä on koolla enemmänkin. Nimi Bunji on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja tarkoittaa juurikin ystävää <3

Toimitusaika:

Kuinkas kävikään, Bunji pääsi loppumaan varastostamme, mutta ei hätää; uusi erä jakkaroita on parhaillaan työn alla! Sadekausi Indonesiassa on päättynyt, ja pölkkyjakkaroiden luonnollinen kuivuminen saadaan käyntiin jo ennen rahtia.

Kutakin mallia saapuu rajoitettu erä. Ennakkomyynti on nyt avattu, ja voit varata oman kappaleesi.

Arvioitu saapumisaika: heinäkuu 2023

Tuotetunnus (SKU): ST001B Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.