fbpx

BUNJI | musta

269,00 

halk. 32 cm, k 45 cm
suar, musta öljyvaha

Sympaattinen jakkaramme Bunji muistuttaa erehdyttävästi jotakin kuohuvaan liittyvää. Korkinmallinen pölkky ajaa istuimen virkaa, kun ystäviä on koolla enemmänkin. Nimi Bunji on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja tarkoittaa juurikin ystävää <3

Toimitusaika: Uusi erä on juuri saapunut varastoomme ja kuivahtaa hetken ennen pintakäsittelyä. Toimitukset 22.11. alkaen noin 5-7 päivää.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST001B Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.