Sale!

ELLIN (L) lämminsävyinen [ERÄ]

223,00 

 

Halk. 58 cm, korkeus 68 cm
Materiaali: rottinki, lämminsävyinen

Ripustusjohto myydään erikseen.
____

Varastoerä lämminsävyisiä Ellin-varjostimia!

Ellinissä yhdistyvät kahden bestsellerimme parhaat palat; Meraaban kaunis sipulimalli ja Inalan kahdessa kerroksessa punottu varjostin, jonka keskiö nousee kartionmallisena ylös.  Ellin on parhaimmillaan ruoka- tai sohvapöydän yläpuolelle ripustettuna, mutta voimme nähdä sen silmissämme myös esim. makuuhuoneen sängyn yläpuolella tunnelmanluojana.

Varjostin on ilmeeltään kevyt, ja valo siivilöityy kauniisti sen lävitse. Jos valitset kirkaslasisen tunnelmapolttimon, korostuvat varjostimen luomat varjot seinä- ja kattopinnoilla. Opaalilasisella ja/tai tehokkaammalla polttimolla valo siivilöityy tasaisemmin eikä varjoja tule.

Valaisimen nimi on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee toivetta. So make a wish – it may come true.

Suunnittelija: Silja Juonala / B. Living

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat: 60x60x70 cm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PL026-1 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.