Sale!
,

ELLIN (L) musta

191,00 

 

Halk. 58 cm, korkeus 68 cm
Materiaali: rottinki, musta

Ripustusjohto myydään erikseen.
____

TILAISUUS | Ellin-varjostin nyt saatavilla muutaman kappaleen eränä myös mustana.

Ellinissä yhdistyvät kahden bestsellerimme parhaat palat; Meraaban kaunis sipulimalli ja Inalan kahdessa kerroksessa punottu varjostin, jonka keskiö nousee kartionmallisena ylös.  Ellin on parhaimmillaan ruoka- tai sohvapöydän yläpuolelle ripustettuna, mutta voimme nähdä sen silmissämme myös esim. makuuhuoneen sängyn yläpuolella tunnelmanluojana.

Varjostin on ilmeeltään kevyt, ja valo siivilöityy kauniisti sen lävitse. Jos valitset kirkaslasisen tunnelmapolttimon, korostuvat varjostimen luomat tunnelmalliset varjot seinä- ja kattopinnoilla. Opaalilasisella ja/tai tehokkaammalla polttimolla valo siivilöityy tasaisesti varjostimen läpi, eikä varjoja synny välttämättä lainkaan.

Valaisimen nimi on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee toivetta. So make a wish – it may come true.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat: 60x60x70 cm

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL026B Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.