EUROKA (M | L) -rottinkivarjostin

259,00 329,00 

 

Koko M: halk. 60 cm, k 30 cm [UUSI ERÄ N. 29.2.]
Koko L: halk. 80 cm, k 38 cm [UUSI ERÄ N. 29.2.]
Materiaali: rottinki (tasaisen vaalea sävy)

Ripustusjohto myydään erikseen.
____

Tämä on vienyt sydämet! Euroka-varjostin tuo skandinaaviseen mallistoomme aavistuksen boheemin lisän ja on muotoilultaan ainoa laatuaan. Valaisimessa yhdistyvät kaunis pilvenhattaraa muistuttava muoto ja huoliteltu käsityö.

Suurikokoinen Euroka L on näyttävä valinta kotiin tai julkitilaan. Valaisimen korkeus 38 cm ei vaadi tilalta normaalia enempää huonekorkeutta. Syksyn 2023 uutuuskoko M toimii missä tahansa keskivertokokoisessa tilassa. Euroka kerääkin katseet niin makuuhuoneen katossa kuin vaikkapa ruokapöydän yläpuolelle ripustettuna.

Valaisimen nimi Euroka on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja se merkitsee aurinkoa.

____

Toimitusaika: Euroka-varjostimen molemmat koot ovat tilapäisesti loppuneet varastostamme. Uusi erä saapuu noin 29.2. Hyödynnä nyt ennakkotilaajan alennus -10% kupongilla ENNAKKO10

Laatikon mitat:
M: 60x60x30 cm
L: 81x81x41 cm

Tuotetunnus (SKU): PL018 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

M, L