fbpx

INALA I (L) | luonnonvärinen

329,00 

Halk. 70 cm, korkeus 50 cm
Materiaali: rottinki, luonnonvärinen

Ripustusjohto myydään erikseen.

Inala-rottinkivalaisin on esimerkki mitä taidokkaimmasta käsityöstä; varjostin on punottu rottingista kauniin viimeistellysti kahdessa eri kerroksessa. Inalasta on tullut suosittu tunnelmanluoja sekä kodeissa että julkitiloissa. Inala I löytyy mallistostamme myös mustana ja valkoisena.

Pienempää valaisinta etsivälle on hyvä vaihtoehto kevään 2021 uutuus Inala II (koossa M). Se on muodoltaan Inala I:tä pyöreämpi.

Huomioithan, että rottingin sävyssä on eroja mm. eristä johtuen. Tämän hetken varastoerän varjostimet ovat pääosin sävyltään aavistuksen tummempaa rottinkia. Tuotekuvista sävyä vastaavat lähimpänä messutalo Sensussa otettu kuva ja  Blue Lagoon Beautyn vastaanottokuva. Kysele tarvittaessa lisätietoja! Voit myös aina lisätä toiveen tilauksesi kommenttikenttään (vaaleaa/tummempaa rottinkia).

Valaisimen nimi Inala on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee lepohetkeä.

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL007-1 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.