fbpx

INALA (L) | musta

342,00 

Halk. 70 cm, k 50 cm
Rottinki, musta

Ripustusjohto myydään erikseen.
___

Uusi erä mustia Inala-varjostimia on saapunut!

Tyylikäs mustanpuhuva Inala-valaisin on esimerkki mitä taidokkaimmasta käsityöstä; varjostin on punottu rottingista kauniin viimeistellysti kahdessa eri kerroksessa. Se sopii käytettäväksi niin olohuoneen yleisvalaistukseen kuin ruokapöydän yläpuolella. Laakeanmallinen varjostin toimii hyvin normaaleissakin huonekorkeuksissa (alk. noin 250 cm) ja on sopusuhtainen valinta keskivertokokoisen ruokapöydän päälle (pöydän mitat alk. noin 180×90 cm).

Ihastuttava Inala nähtiin Lohjan asuntomessuilla kohteessa nro 8 Talo Sensu. Inala oli esillä sekä mustana että luonnonvärisenä. Valaisimen nimi on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja merkitsee lepohetkeä.

Mustan Inalan historia juontaa jo paljon messuja kauemmas, melko lailla B. Livingin alkumetreille asti:
“Oli lokakuu 2019, meluisa ja hikinen Indonesia, noin kuukausi ennen sadekauden alkua. Vierailu valmistajan pajalla oli sovittu hetkeen, jolloin ensimmäinen tilauserä oli hyvän matkaa työn alla. Tilattuja mallikappaleita osui heti silmiin myymälän kaakelilattialla. Yrittäjä pyöritti upeaa mustaa varjostinta sormissaan. Sain ottaa kuvan. Ylpeä hymy levisi valmistajan kasvoille. Inala päädyttiin lisäämään heti seuraavaan kuormaan pienenä ensieränä. Ja sitä seuraavaan. Ja hiukan suurempana taas sitä seuraavaan. Erät vietiin nopeasti käsistä, ja palaute oli pelkästään positiivista. Kädenjälki sai äimistymään, ja ylitti odotukset yhä uudestaan.”

____

Toimitusaika: noin 3-5 päivää

Laatikon mitat: 76x76x56 cm

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL007B Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.