fbpx

INALA (M | L) | luonnonvärinen

259,00 329,00 

 

Koko M: [VARASTOSSA]
halk. 55 cm, k 40 cm

Koko L: [ENNAKKOMYYNTI ON AVATTU]
halk. 70 cm, k 50 cm

Materiaali: rottinki, luonnonvärinen
Ripustusjohto myydään erikseen.

Ihastuttava Inala on valaisin, josta saatu palaute on kerta toisensa jälkeen vain hyvää ja ihastuksen huokauksien säestämää. Varjostin on esimerkki mitä taidokkaimmasta käsityöstä; se on punottu rottingista kauniin viimeistellysti kahdessa eri kerroksessa. Inalasta on tullut suosittu tunnelmanluoja sekä kodeissa että julkitiloissa. L-koko löytyy mallistostamme myös mustana ja valkoisena.

Tänä kesänä Inala nähtiin L-koossa Lohjan asuntomessujen upeassa japanilaishenkisessä kohteessa Talo Sensu. Valaisin oli esillä sekä luonnonvärisenä että mustana. Inala on kerännyt katseet myös mm. Kalajoen Beach Bar Surffarin kesäterassilla, jota on tituleerattu jopa Suomen kauneimmaksi kesäolohuoneeksi.

Valaisimen nimi Inala on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee lepohetkeä.

Toimitusaika:
-koko M: noin 5-7 päivää
-koko L: Ennakkomyynti on avattu. Uusi erä saapuu varastoomme noin 19. lokakuuta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): PL007 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

M, L