fbpx
Ale!

KAKADU

167,00 

Halk. n. 33 cm, korkeus 45 cm
suar, käsittelemätön

Veistoksellisessa Kakadussa on ripaus eksotiikkaa. Nimensäkin se jakaa papukaijaheimon ja Pohjois-Australian kansallispuiston kanssa. Puumateriaali suar vaihtelee väriltään vaaleasta tummaan, ja se tuo jokaiseen jakkaraan oman uniikin ilmeensä. Jos haluat nähdä kuvia vaihtoehdoista, lähetä meille pyyntö kuvista joko ennen tai jälkeen tilauksesi. Näin voimme toimittaa sinulle juuri haluamasi kappaleen.

Suunnittelija: Silja Juonala / B. Living

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST017 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.