fbpx

KAREELA (M) | yksittäiskappale

299,00 

Halk. 75 cm, k 33 cm
Rottinki

Ripustusjohto myydään erikseen.

____
Tässä Kareela-varjostimen yksittäiskappale, joka on nostettu esiin syystä. Varjostin erottuu malliston muista kappaleista lämpimällä sävyllään. Rottingin sävy vastaakin lähinnä lämmintä pyökin tai tammen sävyä, kun muiden vastaavien värisävy on lähempänä koivua. Myös varjostimen punonta on ennenäkemättömän kaunis, tiheä ja viimeistelty – todellinen käsityön taidonnäyte, joka saa ihastelemaan itseään pitkään.

Kareela on oiva valinta mm. makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Se toimii myös lähelle kattoa ripustettuna lyhyellä johdonpituudella. Himmeällä polttimolla varjostin jättää seinä- ja kattopintoihin varjokuvioita, mutta tehokkaammalla polttimolla varjoja saadaan häivytettyä ja valo on tasaisempi. Polttimovalinnalla voit siis suurestikin vaikuttaa varjostimen siivilöimään valoon ja ympärilleen luomaan tunnelmaan.

Valaisimen nimi Kareela on Australian aboriginaalien kieltä ja tarkoittaa heinikkoa veden äärellä.

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Laatikon mitat: 81x81x41 cm

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PL001M-1 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.