KARRI

249,00 

halk. 31 cm, k 45 cm
suar, käsittelemätön

Karrin muotokieli on simppelin skandinaavinen. Käytä yksittäisenä sivupöytänä olohuoneessa, jakkarana eteisessä tai vaikka kukkapöytänä ikkunan alla. Tämän mallin voi nähdä silmissään myös kokonaisena ryhmänä pöydän ympärillä tai rivinä saunatilan pukuhuoneessa. Vain mielikuvitus on rajana.

Tuotteissa on kappalekohtaisia eroja puunsyykuvioista riippuen. Voit halutessasi pyytää kuvia ja valita oman kappaleesi. Jakkara on saatavilla tilauksesta myös mustaksi öljyvahattuna.

Jakkaran nimi Karri on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja tarkoittaa eukalyptuspuuta.

Toimitusaika: 5-7 päivää

 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST015 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.