Sale!
, , ,

KEIRA (S) -rottinkivarjostin, valkoinen

153,00 

 

Mitat: halk. 40 cm, k 40 cm
Materiaali: rottinki, valkoinen

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
Keira merkitsee Australian aboriginaalien kielellä korkeaa vuorta tai suurta laguunia – luonnon hengensalpauttavia näkyjä molemmat. Upea luonnollisuus näkyy myös Keira-varjostimessamme, jossa yhdistyy kauniisti kaartuva muoto ja täydellinen rottinginpunonta. Tämä yksittäiskappale on ainoa laatuaan. Keira on saatavila mallistossamme myös luonnonvärisenä ja mustana.

Keira on osa Nordic-mallistoamme, jonka tunnuspiirteenä on tiivis viimeistelty punonta. Rottinki on punottu metallisen rungon ympärille, ja muoto on täydellisen symmetrinen. Nordic-tuoteperheen valaisimisssa valo kohdistuu suurimmaksi osaksi alaspäin, mutta hehkuu kauniisti myös varjostimen läpi. Valaisin on hyvä valinta pöydän yläpuolelle tai tunnelmavaloksi mihin tahansa kodin tilaan.

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living.

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Laatikon mitat:
S: 41x41x50 cm

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL031W-S Osastot: , , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.