, ,

KEIRA (XS | S) -rottinkivarjostin, musta

179,00 219,00 

 

Koko XS: halk. 30, k 30 cm
Koko S: halk. 40 cm, k 40 cm

Materiaali: rottinki, musta

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
Keira merkitsee Australian aboriginaalien kielellä korkeaa vuorta tai suurta laguunia – luonnon hengensalpauttavia näkyjä molemmat. Upea luonnollisuus näkyy myös uudessa Keira-varjostimessamme, jossa yhdistyy kauniisti kaartuva muoto ja täydellinen rottinginpunonta.

Keira on osa Nordic-mallistoamme, jonka tunnuspiirteenä on tiivis viimeistelty punonta. Rottinki on punottu metallisen rungon ympärille, ja muoto on täydellisen symmetrinen. Nordic-tuoteperheen mustissa valaisimisssa valo kohdistuu suurimmaksi osaksi alaspäin. Valaisin onkin hyvä valinta pöydän tai keittiön saarekkeen yläpuolelle tai tunnelmavaloksi mihin tahansa kodin tilaan.

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living.

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Laatikon mitat:
XS: 38x38x38 cm
S: 41x41x50 cm

Tuotetunnus (SKU): PL031B Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

XS, S