fbpx
Ale!

KOA | yksittäiskappale

159,00 

halk. 28 cm, k 45 cm
suar, käsittelemätön

Koa-jakkara on taidokkaan käsityön tulos. Tämä rustiikkinen yksittäiskappale on loistovalinta sinulle, joka kaipaat sisustukseesi rosoa ja luonnollista puun tuomaa fiilistä. Jakkara on sorvattu yhdestä puupölkystä ja pystyurat kaiverrettu käsin. Puumateriaalille suarille on ominaista, että puunväri vaihtelee vaaleasta tummempaan.

Koa toimii niin sivupöytänä kuin alustana viherkasville, maljakolle tai muulle kodin sisustus- tai taide-esineelle. Eteisessä se on näppärä laskutaso ja penkki, makuuhuoneessa yöpöytä ja katetulla terassilla grillaajan ikioma istahduspaikka.

Toimitusaika: 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST012A-1 Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.