, , ,

KOOKABURRA (M) valkaistu [tämä kappale]

269,00 

 

Koko M: halk. 50 cm, k 55 cm

Materiaali: rottinki (kuultomaalattu/valkaistu) ja puuhelmet

Ripustusjohto myydään erikseen.

____

UUTTA | Odotettu uusi valkaistu sävy on nyt saapunut ensimmäisenä mallikappaleena. Valkaistu rottinginsävy muistuttaa puulajeista lähinnä valkaistua tammen sävyä, kun taas käsittelemätön rottinki on sävyltään kellertävämpää käsittelemättömän koivun/tammen sävyä.

B. Livingin Kookaburra-valaisin hymyilyttää hauskalla muodollaan ja oli varjostimista ensimmäinen, joka sai kaulaansa puuhelmet. Kookaburra on loistava valinta mihin tahansa kodin tilaan pöydän yläpuolelle ripustettavaksi, mutta toimii myös makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa yleisvalaisimena kun valitaan polttimo, jossa on riittävästi valotehoa. Rottinkivarjostimessa valo siivilöityy kauniisti joka suuntaan varjostimen läpi. Mm. polttimon tehon valinnalla voit vaikuttaa siihen, muodostaako varjostin seinä- ja kattopinnoille varjoja vai ei.

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living, ja se on valmistettu suomalais-indonesialaisena yhteistyönä.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
M: 51x51x66 cm

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL022M-BD Osastot: , , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.