, ,

KOOKABURRA (S | M) -rottinkivarjostin, musta

229,00 269,00 

 

Koko S: halk. 40 cm, k 46 cm [UUSI KOKO]
Koko M: halk. 50cm, k 55 cm
Materiaali: rottinki ja puu

Ripustusjohto myydään erikseen.
____

B. Livingin Kookaburra-valaisin hymyilyttää hauskalla muodollaan ja oli varjostimista ensimmäinen, joka sai kaulaansa puuhelmet. Ne on sidottu varjostimen ympäri kumilangalla. Puuhelmiä on saatavilla luonnonväristen lisäksi myös mustina ja valkoisina. Kysy lisätietoa: info@b-living.fi

Kookaburra on oiva valinta mihin tahansa kodin tilaan pöydän yläpuolelle ripustettavaksi, mutta toimii myös makuuhuoneissa sängyn yläpuolella tai keskelle kattoa ripustettuna.

Mistä hauska nimi? Kookaburra tunnetaan australialaisena lintulajija, jonka nauru saa ohikulkijan höristämään korviaan. Nimeä kantaa myös krikettimailoista tunnettu brändi, ja on lintulaji saanut kuvansa jopa 20 dollarin seteliin. Sana on alkuaan peräisin Australian aboriginaalien kielestä.

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living, ja se on valmistettu suomalais-indonesialaisena yhteistyönä.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
S: 41x41x46 cm
M: 56x56x66 cm

Tuotetunnus (SKU): PL022B Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

S, M