fbpx

MAREEBA (S | M | L | XL)

169,00 369,00 

-Koko S: halk. 37 cm, k 43 cm
-Koko M: halk. 50 cm, k 57 cm
-Koko L: halk. 58 cm, k 67 cm
-Koko XL: halk. 70 cm, k 80 cm

Materiaali: rottinki

Ripustusjohto myydään erikseen.

Mareeba on rottinkivalaisinten kuningatar, jos meiltä kysytään! Tämä ajaton ja ihastuttava ”sipulimalli” on omiaan ruokapöydän päällä ja toimii näyttävänä elementtinä korkeissa huonetiloissa ripustettuna keskelle kattoa. Varjostimen kaunis muotokieli on vienyt monet sydämet, ja Mareeba on ensierästä alkaen kuulunut mallistomme myydyimpien valaisimien joukkoon.

Jos olet haaveillut katseenvangitsijasta korkeaan tilaan, on XL-koko takuuvarma tunnelmanluoja kotiisi. Huomaathan, että XL vaatii sijoituspaikasta riippuen normaalia suuremman huonekorkeuden. Kysy tarvittaessa vinkkiä mitoitukseen tai hyödynnä palveluamme ’virtuaalinen kotisovitus’. Ks. lisätiedot nettisivujemme etusivulta!

Tuotteen nimi Mareeba on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja merkitsee joenhaaraa tai suistoa.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
S: 41x41x50 cm
M: 56x56x66 cm
L: 60x60x70 cm
XL: 71x71x83 cm

Poista
Tuotetunnus (SKU): PL003 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

Koko

S, M, L, XL