fbpx

MAYA I (S) | musta [RAJOITETTU ERÄ]

69,00 

Halk.: 40 cm
Korkeus: 40 cm
Materiaali: rottinki, musta

Ripustusjohto myydään erikseen.

Erä Maya I -varjostimia nyt edulliseen hintaan! Kaunis lyhtyä muistuttava muoto tuo tunnelmaa joulunajan kotiin. Maya ajaa himmelin virkaa, kun ripustat sen kantokahvastaan langalla ikkunan edustalle tai pöydän yläpuolelle. Lisää tunnelmaa saat koristelemalla sen jouluvaloilla.

Valaisimena Maya I on osuva vallinta jokaiseen kodin pienehköön makuuhuoneeseen; joko keskelle kattoa tai yöpöydän yläpuolelle ripustettavaksi. Lisää puhtia Maya saa usemman valaisimen ryhmänä tai rivinä.

Mustalla valaisimella tuot kaivattua kontrastia sisustukseen. Oivallinen valinta esim. silloin kun luonnonvärinen varjostin on poissuljettu tilan muun värimaailman vuoksi. Viimeistele varjostin mustalla kangaspintaisella ripustusjohdolla. Saatavilla myös luonnonvärisenä ja valkoisena.

Toimitusaika: noin 3-5 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL019B Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.