fbpx

MONTI (II)

259,00 

halk. n. 28 cm, k 46 cm
suar, käsittelemätön/musta öljyvaha

Täällä taas! Mallikappaleena verkkokaupassamme vieraillutta Monti II -jakkaraa on saatu myyntiin muutamia uusia kappaleita. Käytä yksittäin tai yhdistele eri Monti-versioiden kanssa pareittain tai ryhmänä.

Monti on yksi B. Livingin pelkistetyimmistä jakkaramalleista, ja se soveltuukin monenlaisiin tiloihin ja sisustuksiin. Monti ajaa loistavasti vierastuolin virkaa pöydän päässä, siirtyy siitä sujuvasti käytävän seinustalle, pukuhuoneeseen – mihin vain keksit sitä kokeilla. Tutustumisen arvoinen tapaus 🙂

Jakkaran nimi MONTI on Australian aboriginaalien kieltä ja tarkoittaa mustakaulaista haikaraa.

Toimitusaika: 3-5 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST010-2 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.