fbpx

NANA (matala) yksittäiskappale

279,00 

halk. 42 cm, k 47 cm
suar, käsittelemätön

Ei toista samanlaista. Tämä kappale on sinulle, joka etsit todella uniikkia ja erityistä pikkupöytää. Pöydän kansi on oikea luonnon taideteos. Kaluste on upea katseenvangitsija ja toimii niin pienenä sohvapöytänä kuin sivupöytänä. Pöydän jalka ja kansi on sorvattu erillisistä puupölkyistä, jotka on sen jälkeen liitetty yhteen. Lopputulos on massiivinen ja jykevä.

Kuten useimpiin massiivipölkyistä valmistettuihin kalusteisiin kuuluu, on tämänkin pöydän kannessa pieni halkeama, joka on osa pöydän luonnetta. Kalusteen paino on noin 15 kg.

Tuotteen nimi Nana on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja se tarkoittaa numeroa kaksi. Kakkoseksi tämä pöytä ei kuitenkaan jää – sen voimme luvata!

Toimitusaika: 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SI001 Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.