fbpx
Ale!

NANA (matala)

299,00  224,00 

halk. 56 cm, k 49 cm
suar, musta öljyvaha

Matalampi Nana-pöytä on poistumassa mallistostamme. Tämä uniikki kappale vielä saatavilla!

’Nana matala’ toimii niin pienenä sohvapöytänä kuin sivupöytänä. Pöydän jalka ja kansi on sorvattu erillisistä puupölkyistä, jotka on sen jälkeen liitetty yhteen. Lopputulos on massiivinen ja jykevä. Kuten useimpiin massiivipölkyistä valmistettuihin kalusteisiin, kuuluu tähänkin halkeama, joka on osa pöydän luonnetta. Kalusteen paino on noin 15 kg.

Tuotteen nimi NANA on poimittu Australian aboriginaalien kielestä ja se tarkoittaa numeroa kaksi. Kakkoseksi tämä pöytä ei kuitenkaan jää – sen voimme luvata!

Toimitusaika: 5-7 päivää

Korkeampi Nana-sivupöytä palaa varastoomme tammi-helmikuun vaihteessa 2021.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SI001B Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.