NANA ‘THIN’

315,00 

halk. 32 cm, k 45 cm
suar, käsittelemätön/luonnonvärinen

____

TILAISUUS | Uutuutemme Nana Thin on veistoksellinen massiivipuupölkystä vuoltu sivupöytä. Pöytä on valmistettu täysin ilman liitoksia, mikä tekee siitä uskomattoman käsityön taidonnäytteen. Puupintaa koristavat omaleimaiset puunsyykuviot ja oksakohdat, jotka tekevät kalusteesta ainutlaatuisen uniikin kappaleen. Nana Thin on yhtä aikaa massiivinen ja keveä, luonnonmukainen ja täysin uniikki.

Tuotteen on valmistanut puutyön pienyrittäjä Jaavan saarella Indonesiassa. Tämä kuten muut tuotteemme on matkannut valmistajaltamme suoraan varastollemme Raisiossa.

Toimitusaika: noin 7-10 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST031 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.