fbpx
Ale!

TAU | musta

167,00 

halk. 36/27 cm, k 45 cm
suar, musta öljyvaha

TAU-jakkara on sorvattu ja vuoltu yhdestä puupölkystä. Sen pintaa koristavat pystyurat on kaiverrettu taidokkaasti käsin. Jakkara toimii loistavasti myös pikkupöytänä tai laskutasona, ja se löytääkin paikkansa niin eteisestä, takan edustalta, sängyn vierestä yöpöytänä kuin viherhuoneesta kukkatasona.

Jakkaraa voi käyttää myös katetuissa ulkotiloissa, mutta syyskosteuden saapuessa on se hyvä siirtää kuiviin sisätiloihin.

Tuotteen nimi Tau on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee iltahämärää.

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST013A-B Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.