fbpx
Ale!

TAU (korkea)

220,00 

halk. 36/27 cm, k 45 cm
suar, käsittelemätön

TAU-jakkaran pintaa koristavat pystyurat on kaiverrettu taidokkaasti käsin. Se toimii näyttävänä parina matalamman Tau-jakkaran kanssa.

Jakkara on työstetty yhdestä puupölkystä. Puumateriaalille suarille on tyypillistä, että sen eri kerrosten väri vaihtelee, ja jokainen jakkara onkin siten erilainen yksilö. Voit halutessasi pyytää valintasi tueksi lisää kuvia, ja varata ennakkoon haluamasi.

Tuotteen nimi Tau on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee iltahämärää.

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST013A Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.