WAVE 75 (L) -rottinkivarjostin

259,00 

 

Halkaisija: 75 cm
Korkeus: 35 cm

Materiaali: rottinki, luonnonvärinen

Ripustusjohto myydään erikseen (ks. Valaisintarvikkeet).

____

Keveän kaunis Wave-varjostin toimii monissa eri sijoituspaikoissa – sekä kalusteen yläpuolella että keskelle kattoa ripustettuna. Sen voi asentaa lyhyellä ripustusjohdolla lähelle kattoa tai antaa sen leijua alempana pitkän johdon varassa.

Jos poikkesit Naantalin asuntomessuilla kohteessa Villa Pinta, et voinut olla huomaamatta tätä olohuoneen katseenvangitsijaa XXL-koossa. Tilaan varta vasten suunniteltu suurikokoinen Wave 150 -varjostin oli talon rakentajan Kati Jensenin (@villapinta) ideoima, ja sen valmistuksesta vastasivat luottovalmistajamme Indonesiassa. Varjostimen pienoismalli Wave 75 nähtiin kodin alakerran wc-tilassa mustana.

Tätä varjostinta voit tilata myös omilla mitoilla, mutta silloin on hyvä varautua noin 3-4 kk:n toimitusaikaan.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL038L-N Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.