fbpx

WAVE 75 (L)

259,00 

Halkaisija: 75 cm
Korkeus: 35 cm
Materiaali: rottinki
Väri: musta

Ripustusjohto myydään erikseen (ks. Valaisintarvikkeet)
Kuvassa näkyvä ripustusjohtosarja ei kuulu mallistoomme.
____

ENNAKKOMYYNTI! Suositun mustan Wave-varjostimen ensierä on tilapäisesti loppunut varastostamme. Uusi erä saapuu noin 15.3.2023.

Wave 75 -varjostin oli alunpitäen vain pienoismalli suurempaa varjostinmallia varten Naantalin asuntomessuille 2022. Yleisön toiveesta L-koko päätettiin ottaa mukaan mallistoomme, ja rajoitettu ensimmäinen erä on nyt työn alla!

Jos poikkesit asuntomessuille kohteessa Villa Pinta, et voinut olla huomaamatta tätä olohuoneen katseenvangitsijaa XXL-koossa. Tilaan varta vasten suunniteltu suurikokoinen Wave 150 -varjostin oli talon rakentajan Kati Jensenin (@villapinta) käsialaa, ja sen valmistuksesta vastasivat luottovalmistajamme Indonesiassa. Varjostimen pienoismalli Wave 75 nähtiin kodin alakerran wc-tilassa mustana.

Varjostimen nimi on peräisin sen aaltoa muistuttavasta muodosta.

____

Toimitusaika: Uusi erä saapuu varastoomme noin 15.3. Ennkkomyynti on avattu.

Tuotetunnus (SKU): PL038L Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Kuten luonnonmateriaaleissa asiaan kuuluu myös rottingissa on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.