YANCO

279,00 

 

n. 45x35x46 cm (l,s,k)
suar, käsittelemätön
____

Yanco on vuoltu yhdestä puupölkystä, ja jo kuvakin kertoo uskomattomasta puukäsityötaidosta, joka tämän veistoksen valmistukseen vaaditaan. Yancoon saattoi törmätä Loviisan asuntomessuilla kohteen Villa Sten sisäänkäynnillä. Aiemmin Yanco on tavattu mm. Tuusulan asuntomessuilla, jossa se keräsi katseet Villa Fortunan allasosastolla sivupöytänä. Kesällä 2021 Yancon saattoi bongata Lohjan asuntomessuilla Talo Sensun päämakuuhuoneessa yöpöytinä. Yanco soveltuukin parhaiten käytettäväksi pienenä pöytänä tai laskutasona, miksei myös jakkarana kevyemmällä käytöllä.

Tuotteen nimi Yanco on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja merkitsee veden solinaa.

Toimitusaika: Yanco on tilapäisesti loppunut varastostamme. Odotamme uutta erää, joka saapuu n. 14.6. 2024.

Tuotetunnus (SKU): ST014 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.