,

YANCO-sivupöytä | musta

299,00 

 

Mitat: n. 45x35x46 cm (l,s,k)
Materiaali: suar, musta öljypetsi (Osmo Color)
____

UUTUUS | YANCO MUSTA

Yanco on vuoltu yhdestä puupölkystä, ja jo kuvakin kertoo uskomattomasta puukäsityötaidosta, joka tämän veistoksen valmistukseen vaaditaan. Uutuutena nyt hiilenmusta sävy. Silkinhimmeä öljypetsikäsittely jättää puunsyyt kevyesti näkyviin.

Yanco soveltuu parhaiten käytettäväksi pienenä pöytänä tai laskutasona, miksei myös jakkarana kevyemmällä käytöllä. Se on todellinen katseenvangitsija kodin paraatipaikalle.

Yancon on valmistanut puutyön pienyrittäjä Jaavan saarella Indonesiassa. Osana työprosessia on kalusteen kuivatus, mikä tapahtuu ulkona auringossa. Puupölkystä valmistettu kaluste jatkaa kuitenkin kuivumistaan vielä pitkään. Tähän kuten muihinkin puutuotteisiimme voi ajan saatossa muodostua kuivumisen seurauksena pieniä halkeamia. Mustassa kalusteessa ne saa tarvittaessa häivytettyä pientä sivellintä ja öljyvahaa/petsiä käyttäen.

Tuotteen nimi Yanco on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja merkitsee veden solinaa.

Saatavilla muutamien kappaleiden ensierä.

Toimitusaika: 10-14 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST014B Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.