fbpx

YANCO

279,00 

[UUTUUS: SAAPUU VARASTOOMME TAMMIKUUSSA 2021]

n. 45x35x46 cm (l,s,k)
suar, käsittelemätön

Työnimellä ’Laine’ tutuksi tullut Yanco-jakkaramme on saapumassa mallistoomme alkuvuodesta 2021. Yanco tavattiin mm. Tuusulan asuntomessuilla, jossa se keräsi katseet Villa Fortunan allasosastolla. Jakkara on vuoltu yhdestä puupölkystä, ja jo kuvakin kertoo uskomattomasta puukäsityötaidosta, joka tämän veistoksen valmistukseen vaaditaan.

Jakkaroita saapuu varastoomme rajoitettu erä. Jos haluat varata oman kappaleesi ennakkoon, lähetä meille viestiä! Jakkaroiden sävyissä on kappalekohtaisia eroja, ja voimme halutessasi lähettää erän saavuttua kuvia valintaa varten.

Jakkaran nimi Yanco on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja merkitsee veden solinaa (engl. ’the sound of running water’).

Toimitukset: n. vk 2-3 2021 alkaen

 

Tuotetunnus (SKU): ST014 Osasto:

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.