fbpx

YANCO

279,00 

n. 45x35x46 cm (l,s,k)
suar, käsittelemätön

Työnimellä ’Laine’ tutuksi tullut Yanco-jakkaramme on saapunut varastoomme. Yanco tavattiin mm. Tuusulan asuntomessuilla, jossa se keräsi katseet Villa Fortunan allasosastolla. Jakkara on vuoltu yhdestä puupölkystä, ja jo kuvakin kertoo uskomattomasta puukäsityötaidosta, joka tämän veistoksen valmistukseen vaaditaan.

Jakkaroiden sävyissä on kappalekohtaisia eroja, ja voimme halutessasi lähettää kuvia valintaa varten. Jos asut Turun seudulla, voit poiketa varastollamme Raisiossa valitsemassa oman kappaleesi (tarkista aukioloaika / varaa oma aika). Jakkaraa on pieni rajoitettu erä – jos tykästyit, varaa omasi pian!

Jakkaran nimi Yanco on peräisin Australian aboriginaalien kielestä ja merkitsee veden solinaa (engl. ’the sound of running water’).

Toimitusaika: noin 3-5 päivää

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST014 Osastot: ,

Koska kaluste on valmistettu massiivipuupölkystä, on sen kuivumisaika pitkä. Näin ollen kuivumisprosessi voi tuotteen saadessasi olla vielä kesken, ja ulkonäkö muuttua ajan myötä. Näin massiivisiin kalusteisiin muodostuu lähes aina kuivuessaan halkeamia. Ne voivat olla hiuksenhienoja tai suurempia. Ne ovat osa kalusteen luonnetta. Jokainen tuote on yksilöllinen ja tuotekuvat siten ainoastaan viitteellisiä.

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.