, ,

ILUKA (L) -rottinkivarjostin

299,00 

 

Mitat: halk. n. 60 cm, k 45 cm

Materiaali: rottinki, vaalea sävy

Valaisimen ripustusjohto myydään erikseen.

___
RAJOITETTU ERÄ | Nordic-mallistomme Iluka-varjostimessamme yhdistyy skandinaavinen suunnittelu ja täydellinen rottinginpunonta. Rottinki on sävyltään lähellä vaaleaa koivunsävyä.

Uutuuskoko L on katseenvagitsija kodin erilaisiin tiloihin, mm. ruokapöydän yläpuolelle tai makuuhuoneeseen. Se toimii myös ryhmänä Nordic-mallistomme pienempien varjostimien kanssa. Ilukasta löytyy myös koot XS ja S.

Rottinki on punottu tiiviisti metallisen rungon ympärille.  Valo ei suoraan pääse heijastumaan rottinkisäikeiden väleistä, vaan koko varjostin hehkuu valoa. Iluka luokin ympärilleen pehmeän ja tunnelmallisen valon. Polttimon valoteholla voi vaikuttaa valon määrään.

Varjostimen on suunnitellut Silja Juonala / B. Living.

____

Toimitusaika: n. 5-7 päivää

 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): PL035L Osastot: , ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.