,

KAREELA (M | L | XL) -rottinkivarjostin

259,00 329,00 

 

Koko M: halk. 60, k 30 cm
Koko L: halk. 75 cm, k 35 cm
Koko XL: halk. 80 cm, k 40 cm

Materiaali: rottinki

Ripustusjohto myydään erikseen.

 

Kerrassaan upeasti punottu Kareela on kuulunut mallistoomme ihan alkumetreiltä asti. Nyt Kareela on saatavilla myös uutuuskoossa M (halk. 60 cm)!

Pelkistetyn ovaalin muotonsa ansiosta se soveltuu moniin erilaisiin tiloihin ja huonekorkeuksiin – niin olohuoneissa, lastenhuoneissa kuin makuuhuoneissa ja ruokapöydän yläpuolelle ripustettuna. Tähän et tule pettymään! Kokeile myös uudenlaista sijoittelua laskemalla valaisin hiukan alemmas esim. sohvan yläpuolella.

Kesällä 2022 Kareela nähtiin Naantalin asuntomessuilla kahdessakin eri kohteessa. Kastellin Kultaranta-kohteessa Kareela oli ripustettuna pöydän yläpuolelle terassin lasipaviljongissa. Kohteessa Villapinta valaisin muodosti kauniin ryhmän mustien Bellara-varjostimien kanssa talon vihernurkkauksessa.

Valaisimen nimi Kareela on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee heinikkoa veden äärellä.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
Koko S: 60x60x30 cm
Koot M ja L: 81x81x41 cm

Tuotetunnus (SKU): PL001 Osastot: ,

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.

Koko

M, L, XL