Millainen on unelmiesi kesäkeidas?

Eväät parhaaseen kesään löytyvät usein lähempää kuin uskoisitkaan; omasta piilopaikasta puutarhan katveessa tai parvekkeella, kasvihuoneeseen rakennetusta vihermajasta, mökin saunatuvasta. 

Vaikkapa rottinkilampulla luot lomatunnelmaa kaikkiin näihin! Sen alle on hyvä kokoontua viettämään lämpimiä kesäiltoja ja nauttia hetkestä. Pölkkyjakkara ajaa tuolin virkaa pöydän päässä, kun vieraita yllättää paikalle enemmänkin.

14 VRK:N ILMAINEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Sopiiko rottinkivarjostin ulos?

Voit ripustaa rottinkivalaisimen myös ulos katettuun tilaan, kun huomioit pari juttua. Varjostimen tulisi pysyä pääsääntöisesti kuivana, joten sijoita se katoksen alle. Värjätty rottinki ei kestä vettä lainkaan. Jos paikka on kesällä kovin paahteinen, voi kuumuus ajan myötä alkaa haurastuttaa rottinkia.

Loppukesän, syksyn ja talviajan ilmankosteus voi pitkänä ajanjaksona olla varjostimelle liikaa, ja siihen voi muodostua homepilkkuja. Suosittelemmekin siirtämään varjostimen viimeistään talviajaksi kuiviin sisätiloihin tai ainakin seuraamaan säännöllisesti sen kuntoa.

Miten huollan varjostintani?

Puhtaanapitoon riittää usein vain kevyt imurointi. Jos varjostimen pintaan kertyy likaa tai mallista johtuen sen sisäosia on vaikea puhdistaa, voit viedä varjostimen myös suihkun alle. Kierrä varjostin silloin irti ripustusjohdosta, suihkuta puhtaaksi ja anna kuivahtaa ennen kuin ripustat sen takaisin paikalleen.

Huom: Vain luonnonvärinen rottinkivarjostin kestää vesipesun. Sävytetyille varjostimille suosittelemme ainoastaan imurointia.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.