INALA (S | M | L) -rottinkivarjostin

199,00 342,00 

 

Koko S:
halk. 40 cm, k 28 cm

Koko M:
halk. 55 cm, k 40 cm

Koko L:
halk. 70 cm, k 50 cm

Materiaali: rottinki, luonnonvärinen

Ripustusjohto myydään erikseen.
____

Inala-varjostin on esimerkki mitä taidokkaimmasta käsityöstä; se on punottu rottingista kauniin viimeistellysti kahdessa eri kerroksessa. Inalasta on tullut suosittu tunnelmanluoja sekä kodeissa että julkitiloissa. Varjostin löytyy mallistostamme myös mustana ja valkoisena.

Ihastuttava Inala on valaisin, josta saatu palaute on kerta toisensa jälkeen vain hyvää ja ihastuksen huokauksien säestämää:

“Tämä on niin ihana valaisin! Ollut ihan 10 hankinta <3”
[Asiakas Naantalista]

“Varjostin tuli eilen ja on kyllä todella kaunis ja hyvin tehty, vastasi odotuksia täysin ja jopa ylitti ne.”
[Asiakas Helsingistä]

“Haluan kiittää teitä hyvästä palvelusta ja upeaakin upeammasta valaisimesta! Valaisin oli juuri oikean värinen ja täydellinen kaikin puolin. Tätä kannatti odottaa!…”
[Asiakas Espooosta]

“Lamppu on tullut jo perille ja on aivan upea!! Kokokin oli täydellinen isoon tilaan.”
[Asiakas Tampereelta]

Loviisan asuntomessuilla 2023 musta Inala L-koossa oli esillä kohteen Villa Sten sisäänkäynnillä. Kesällä 2021 Inala L nähtiin Lohjan asuntomessujen upeassa japanilaishenkisessä kohteessa Talo Sensu. Valaisin oli esillä sekä luonnonvärisenä että mustana. Inala on kerännyt katseet myös mm. Kalajoen Beach Bar Surffarin kesäterassilla, jota on tituleerattu jopa Suomen kauneimmaksi kesäolohuoneeksi, sekä monissa muissa julkitilakohteissa.

Jos harkitset kokojen välillä, testaa rohkeasti L:ää. Se toimii hyvin esim. keskivertokokoisen ruokapöydän päällä (pöydän mitat alk. 180×90 cm) ja normaaleissakin huonekorkeuksissa.

Valaisimen nimi Inala on Australian aboriginaalien kieltä ja merkitsee lepohetkeä.

____

Toimitusaika: noin 5-7 päivää

Laatikon mitat:
S: 41x41x50 cm
M: 56x56x46 cm
L: 70x70x55 cm

Tuotetunnus (SKU): PL007 Osasto:

B. Living -mallisto on puuta ja rottinkia aidoimmillaan. Jokainen tuote on uniikki ja käsityönä valmistettu – katseenvangitsija skandinaaviseen tilaan. Olemme jokaisen kappaleen nähdessämme täysin myytyjä – toivomme että sinäkin.

Rottinki on luonnonmateriaali, ja kuten puussa, siinä on luontaista värivaihtelua. Ulkokäytössä sijoita valaisin suojaan sateelta ja suoralta auringonpaahteelta. Näin se säilyy parhaana pitkään.

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.

Koko

S, M, L