Miksi rottinkilamppu?

1. KEVYT JA ILMAVA
Sekä katsella että asentaa.

2. KUN TARVITAAN KOKOA
Kevyestä rottingista se onnistuu. Perusmallistossamme halkaisijat yltävät jopa 150 senttiin. Mitoitamme myös toiveiden mukaan.

3. LUONNONMUKAINEN
Ripaus luontoa sisustukseen ja tunnelma on taattu. Kotiin, mökille, kuistille, ravintolaan.

4. LUONTOYSTÄVÄLLINEN
Rottinki on vastuullinen valinta. Se kasvaa puiden runkoja pitkin ja sen viljely jopa estää metsien hakkuita. Tuotteet valmistetaan käsityönä.

5. OMALEIMAINEN
Ehdoton katseenvangitsija. Kokoaa sohvaryhmän kotoisasti yhteen, laskeutuu tunnelmallisesti ruokapöydän ylle, tuikkii lämmintä valoa silloin kun sitä tarvitaan. Muina aikoina vain hivelee silmää.

Suomalainen mallisto.
Sieltä missä rottinki kasvaa.

B. Living on suomalaista suunnittelua, tähtäimenä uniikki ja luonnollinen mallisto, joka persoonallisuudellaan kerää katseet ja vie sydämet. Tekee kodista kotoisan ja kuppilasta koukuttavan. Kaikki tuotteemme valmistetaan siellä missä rottinki kasvaa ja käsityö kukoistaa – toisin sanoen Indonesiassa. Yhteistyössä Indonesian tiimin kanssa hiotaan yhä uusista ideoista aarteita.

Meille on iso ilo, jos se on juuri B. Living -valaisin, joka tuo valonpilkahduksia sinun iltoihisi ja jota tuuli keinuttaa kesäterassillasi. Sen alla on hyvä nauraa parhaat naurut tai käpertyä vilttiin ja ottaa kirja käteen. Pysähtyä ja nauttia hetkestä.

 

Valinnan vaikeus?

Tiedämme senkin, ettei valaisimen valinta ja varsinkaan sen koon päättäminen ole aina helppo juttu. Ole siis yhteydessä, me autamme!

Tapoja on monia. Monesti riittää kun kerrot sijoituspaikan ja tilan mittoja, ja osaamme vinkata sopivan valaisinkoon. Vaihtoehtoja voidaan visualisoida myös Photoshopissa lähettämääsi kuvaa käyttäen.

info@b-living.fi

050 5904891

-15%

seuraavasta tilauksestasi

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt kuulolla uutisista ja tarjouksista ja saat tietoa uutuustuotteistamme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriimme.