fbpx

Tietosuoja

Haluamme suojata asiakkaidemme yksityisyyttä ja käytämme henkilötietoja vain ennalta kertomiimme käyttötarkoituksiin ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarkoituksen kannalta tarpeellista.

REKISTERINPITÄJÄ

B. Living | Sisustustoimisto Bellava
Y-tunnus: 2163616-3
Lehtokertunkatu 19, 21210 Raisio
(Käyntiosoite/varasto: Vesilaitoksentie 6, var. 19, 21200 Raisio)
+358 (0) 50 5904891
info@b-living.fi
Yhteyshenkilö: Silja Juonala

HENKILÖTIETOJEN KERÄYS

Asiakkailtamme saamamme henkilötiedot tuotteiden tai palveluiden tilaamisen yhteydessä:
-Yhteystiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä tapauskohtaisesti lisäksi tilaavan yrityksen nimi ja yhteyshenkilö
-Maksutiedot
-Virtuaalinen kotisovitus -palvelussa meille käyttötarkoitusta varten toimitetut kuvat

Palveluiden käytöstä ja analytiikasta johdetut tiedot:
-Tilaushistoria
-Toimitustiedot
-Kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

KÄYTTÖTARKOITUKSET

Käsittelemme luovutettuja henkilötietoja ja materiaalia tilattujen tuotteiden toimittamiseksi, palvelun tuottamiseksi sekä markkinoinnin kohdentamiseksi:
-Tilausten toimitus, käsittely ja arkistointi
-Asiakkuuden ylläpitäminen ja palveluiden kehittäminen
-Analytiikka ja tilastolliset tarkoitukset
-Kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottaminen
-Paremman asiakaspalvelun tarjoaminen

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus saada jäljennös tallennetuista henkilötiedoistaan ja vaatia tietojen oikaisemista tai poistamista. Pyyntö tehdään sähköpostilla asiakaspalvelumme kautta.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle. Rekisteröidyllä on myös milloin tahansa oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

SÄILYTYSAIKA

Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena. Asiakastietoihin on pääsy vain B.Livingin työntekijöillä ja vain siltä osin kuin on tarpeellista. Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista käyttötarkoitusten toteuttamiseksi ja asiakassuhteen ylläpitämiseksi sekä kulloisenkin lainsäädännön vaatimusten mukaan. Virtuaalista kotisovitusta varten toimitetut kuvat hävitetään, kun palvelu on saatu päätökseen.

Luovutamme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:
-Kuljetusliike (paitsi jos toimitustavaksi on valittuna nouto)
-Verkkokaupan maksunvälittäjä CheckOut

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT / SOSIAALINEN MEDIA

B. Living hyödyntää sosiaalisen median alustoja kuten Instagramia ja Facebookia markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen. Käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa sosiaalisten medioiden mainonnan kohdentamiseen palveluiden yksityisyys- ja mainonta-asetuksissa.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

B. Living varaa oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi.

Päivitetty 28.9.202